مورد اعتماد

Microsoft Excel

milaupv
110.16MB
دانلود
دانلودهای فروشگاه 5k - 25k
نسخه 16.0.7301.1013 2 سال قبل

توضیح Microsoft Excel

De echte Microsoft Excel-app voor Android-telefoons en tablets.

Microsoft Excel voor Android is gemaakt voor werken terwijl u onderweg bent. U kunt met Excel uw gegevens sorteren en analyseren, en inzicht verkrijgen. Daarnaast heeft Excel de vertrouwde uitstraling en kwaliteit van Office met een intuïtieve aanraakervaring die speciaal is ontworpen voor Android-telefoons en tablets. Of u nu een krachtig werkblad wilt maken of onderweg alleen maar even snel wat wilt bekijken of bewerken, Excel biedt u de meest productieve ervaring die u zoekt. Werk met de zekerheid dat uw wijzigingen automatisch worden opgeslagen en dat u geen opmaak of gegevens kwijtraakt wanneer u schakelt tussen apparaten. U hebt eenvoudig toegang tot uw werkbladen in de cloud wanneer u maar wilt.

De gratis Excel-app biedt een essentiële ervaring voor het weergeven, maken en bewerken van documenten op apparaten met een schermgrootte van 10,1 inch of kleiner. Ontgrendel de volledige Excel-ervaring met een Office 365-abonnement.

Als u de app installeert, gaat u akkoord met deze voorwaarden en bepalingen: http://aka.ms/eula.

HET ECHTE MICROSOFT EXCEL

Download de beste spreadsheet-app op uw Android-telefoons en tablets met Microsoft Excel. Het combineert de vertrouwde uitstraling en kwaliteit van Office met een geoptimaliseerde aanraakervaring die speciaal is ontworpen voor Android.

• Office biedt ongeëvenaarde bestandscompatibiliteit en opmaakkwaliteit. Werkbladen zien er precies zo uit als het moet op uw Android-telefoon en tablet, zonder verlies van gegevens

• Dankzij de vertrouwde navigatie en menuopties op het lint kunt u meteen aan de slag

• De vertrouwde functies van Excel (formules, tabellen, grafieken, Sparklines) vindt u allemaal terug in de Excel-app

PRESTEER HET BESTE, OVERAL EN ALTIJD

Sorteer en analyseer uw gegevens, en verkrijg inzicht met Excel. Werkbladen zijn onderweg in een paar vingerbewegingen gemaakt, geopend, bekeken en bewerkt.

• Uw gegevens sorteren, analyseren en visualiseren met ondersteuning voor formules, grafieken, tabellen, sorteren, filteren en nog veel meer.

• Inzicht verkrijgen terwijl u onderweg bent in Excel. Met een paar vingerbewegingen voegt u formules toe, rangschikt u kolommen en past u de grootte van tabellen aan in Excel

• Nieuwe werkbladen worden zodra u begint te typen automatisch opgeslagen in een locatie die u zelf kunt instellen

• U hebt met één muisklik toegang tot uw werkbladen. Open uw bestanden onderweg dankzij ondersteuning voor OneDrive, One Drive voor Bedrijven, SharePoint, Dropbox, Google Drive en Box.

 

SAMENWERKEN

Deel uw gegevens, analyses en inzichten met anderen.

• Uw werkbladen eenvoudig delen met de Excel-app die met de cloud is verbonden, door eenvoudig een koppeling, bijlage of aangepaste uitnodiging te verzenden

• U kunt een eerdere versie van uw werkblad weergeven en terugzetten, zodat u zich nooit zorgen hoeft te maken over het kwijtraken van werk

Vereisten:

• Versie van het besturingssysteem: KitKat (4.4.X) of hoger

• 1 GB RAM of meer

Meld u aan met een gratis Microsoft-account om werkbladen te maken of te bewerken op apparaten met een schermgrootte van 10,1 inch of kleiner. Een in aanmerking komend Office 365-abonnement is vereist om de volledige Office-ervaring te ontgrendelen. Office 365 is ook vereist voor het maken of bewerken op tablets met een groter scherm dan 10,1 inch. Zie office.com/information voor een lijst met in aanmerking komende abonnementen.

Als u geen abonnement hebt, kunt u in de meeste landen en regio’s binnen de app Office 365 Home of Office 365 Personal kopen.

 

</div> <div class="show-more-end">

مشاهده بیشتر

ذخیره رتبه بندی های کاربر برای Microsoft Excel

5
3
5
3
4
0
3
0
2
0
1
0

ذخیره دیدگاه ها برای Microsoft Excel

زبان
هیچ دیدگاهی برای Microsoft Excel نیست، اولین نفر باشید!

پرچم Microsoft Excel

پرچم trusted
بخوبی کار می کند 0
پرچم needs licence
نیازمند گواهینامه 0
پرچم fake
اپلیکیشن تقلبی 0
پرچم virus
ویروس 0
آواتار فروشگاه milaupv
milaupv فروشگاه 457.48k 270.83M

APK اطلاعات درباره Microsoft Excel

نسخه APK 16.0.7301.1013
سازگاری Android 4.4+ (KitKat)
برنامه نویس Microsoft Corporation
شرایط حریم خصوصی http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkID=507380


دانلود Microsoft Excel APK
دانلود